O invitaţie gratuită la spectacolul Trupei Zurli, „Uite, vine Moş Crăciun!”

Tura Vura, cea mai caraghioasă vrăjitoare din lume, ar vrea să oprească sărbătoarea Crăciunului şi sosirea Moşului. Dar Gaşca Zurli, împreună cu Zana Bună, au pregătit trucuri speciale pentruea. Copiii vor ajuta Gaşca şi Tura Vura va suferi cea mai mare înfrângere din viaţa ei iar invitatul special va fi chiar Moş Crăciun. Fetiţa Zurli are multe întrebări pentru Moşul, întrebări pecare cu siguranţă cei mici le-au adresat măcar o dată părinţilor lor: cum reuşeşte să ajungă într-o singură noapte peste tot, cine îi aduce lui cadouri, dacă nu îl doare barba şi cine îipregăteşte lui masa de Crăciun. Moşul răspunde răbdător la toate întrebările şi le face surprize minunate prietenilor din Gaşcă şi copiilor din sală.

Mirela Retegan şi GAŞCA ZURLI, cu sprijinul Europa FM, aduc tuturor copiilor şi părinţilor un spectacol plin de magie, veselie şi culoare, dedicat întregii familii, cu ocazia Sărbătorilor deiarnă.

Întrucât Lidia şi cu mine nu vom putea fi în sală la spectacolul zurlesc "Uite, vine Moş Crăciun" de pe 21 decembrie ora 11:00 la CinemaPro, oferim invitaţia noastră de 2 locuri cadou unei familii care va lăsa un comentariu la postare şi ne va spune, pe scurt, de ce Crăciunul acesta e un pic Zurli pentru ei 🙂 Puteţi participa până vineri, 19 decembrie, când voi anunţa câştigătorul invitaţiei, aflat prin tragere la sorţi. Succes!

Edit vineri 19.12 ora 11:11. Cristina Rizoiu, felicitări!

Untitled

Abonează-te la blog prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

5 răspunsuri la “O invitaţie gratuită la spectacolul Trupei Zurli, „Uite, vine Moş Crăciun!””

Anul asta suntem Zurli pentru ca este anul in care Miru s-a indragostit de Gasca Zurli si i-a spus educatoarei ca vrea atunci cand va fi mare sa se faca Fetita Zurli. Drept urmare Mos Craciun vaneaza un costum de Fetita Zurli pentru ZuZa mica, dar si modalitati de a participa la cat mai multe spectacole Zurli pentru a linisti micul suflet zurlicesc ce canta in fiecare dimineata „Am o casuta mica”.

Rezultatul unei petreceri de Craciun atunci cand toti participantii sunt zurli nu este altul decat o petrecere Zurlie, dar cu totii stim ca a fi Zurli inseamna bucurie, zambete, stare de bine si nu in ultimul rand copii fericiti !!!

Va doresc sa aveti un Craciun fericit zurliu !!!!

cristina rizoiu

Anul asta va fi un Craciun Zurli pt ca e primul an cand fii-miu constientizeaza ce e ala Craciunul, Mos Craciun, bradul, cadourile..va fi zurli pt ca presimt ca desi stie ca nu are voie sa impinga bradul jos, tot il voi culege de 2 -3 ori pe zi din mijlocul casei(noroc ca va fi micut):)))))) si exemplele continua…

Va fi un Craciun Zurli pentru ca gasca noastra este zurli de la parinti la copii. Vom avea o petrecere zurli , pentru ca sunt convinsa ca pe langa colinde si colindatori , vom asculta si cd ul Am o casuta mica, pe care-l stim pe de rost, ca deh e petrecere se canta, se danseaza, se distreaza ca Fetita Zurli!!!

Extragerea s-a facut, Cristina Rizoiu e castigatoarea 🙂 Distractie placuta! Sarbatori minunate tuturor!

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Partajează asta:

Apreciază:

Apreciază Încarc...