Lidia şi mami la „Povestea curcubeului”

Imag 139

Tare m-am bucurat când am câştigat, prin intermediul Gokid.ro, o invitaţie gratuită la "Povestea curcubeului". În primul rând pentru că demult nu am mai câştigat nimic 🙂 şi în al doilea rând pentru că eram foarte curioasă să văd cum reacţionează Lidia la un astfel de spectacol.

Deci să o luăm cu începutul. Am ajuns astăzi pe la 10:55 la Hobby Cafe, o domnişoară tare drăguţă ne-a invitat în sala de aşteptare (domnişoară la care, culmea, Lidia a vrut să stea în braţe, a întins mânuţele...ea care altfel nu stă nici la bunici decât foarte greu :D). Acolo mai erau o grămadă de copii cu părinţi, bunici şi toate cele. Mă uitasem înainte pe site şi am văzut că s-au ocupat toate locurile pentru astăzi aşa că mă aşteptam să fie o mică nebunie acolo 🙂
Am aşteptat vreo 10 minute şi am intrat în camera unde avea loc spectacolul, ne-am aşezat pe nişte perne comode pe jos şi ne-am îndreptat atenţia către un paravan colorat, de unde a ieşit Ioana (actriţa Ioana Ginghina Papadopol). Mi-a făcut o mare mare plăcere să o văd altfel decât pe sticla televizorului, în telenovele. Nu că nu mi-ar fi plăcut acolo dar live e şi mai dulce şi caldă şi se pare că teatrul pentru copii, în care, zice pe site, că are o experienţa de vreo 12 ani, o prinde foarte bine. Am văzut, pe rând, o pesonificare a culorilor, ne-am jucat cu hârtie şi lipici, cu baloane şi panglici roşii. Şi am ascultat muzica ce mie mi-a bucurat urechile la maxim: Enya, Allegria, Bolero de Ravel. Nu vreau să dezvălui mai multe detalii, de dragul celor de la MiniArtShow.

Totul a fost super, Lidia a fost relativ liniştită, spun relativ pentru că făcuse o pasiune pentru tuburile de lipici şi tot vroia să mai adune de la cei din jurul ei. Cred că am colecţionat în stânga mea vreo 5 tuburi. Deh, veşnica problemă, cum să le explici altor copii că ea e mică şi nu înţelege... :))

Imag 138

Dar a fost ok, singurul mic inconvenient: poate puţin cam prea mulţi participanţi pentru acest concept. Probabil nici organizatorii nu s-au aşteptat la un număr aşa mare de inscrieri şi au vrut să acomodeze toţi doritorii.

În concluzie: nu ştiu ce a înţeles buburuza mea dar cert e că nu s-a speriat iar intro-urile Ioanei, în care spunea o povestioară despre fiecare culoare, au pasionat-o cel mai mult, era numai ochi şi urechi. Actriţă se face, gata! :)) Aşa că, felicitări Ioana şi organizatorilor de la MiniArtShow. E, cu siguranţă, un concept de succes. Sper să ne revedem curând!

Abonează-te la blog prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Un răspuns la “Lidia şi mami la „Povestea curcubeului””

Mihaela

Foarte frumoasa ideea. Data viitoare venim si noi. Va ajutam si la adunat de lipici 🙂

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Partajează asta:

Apreciază:

Apreciază Încarc...