Giveaway colectiv de sfârşit de an

GIVE

 

Dăruieşte necondiţionat. Tocmai ce discutam ieri despre faptul că e foarte greu în viaţă să dai înapoi sau să primeşti de la cineva tot atâta cât ai primit sau oferit acelei persoane. Dar, cu siguranţă, universul va face în aşa fel încât, atunci când te aştepţi mai puţin, să se întoarcă la tine (pe bucăţele, pe de-a-ntregul, poate chiar mai mult decât ai crede).

Reeditez primul giveaway de pe blog şi vă îndemn din nou să daţi din casă...la propriu 🙂

Regulile sunt simple:

1. Te uiţi prin casă şi vezi că ai ceva de dat (un singur obiect) care e în stare foarte bună (genul de obiect pe care i l-ai da unei prietene pe care o apreciezi foarte tare) şi care cu siguranţă nu-ţi mai e util (să nu te răzgândeşti apoi :D).

2. Îmi trimiţi o poză cu obiectul până vineri, 26 decembrie, ataşând-o la un mesaj privat către pagina http://www.facebook.com/MamicaActiva. Eu le postez atunci pe toate deodată, pe pagina de Facebook a blog-ului.

3. Pe 2 ianuarie voi anunţa, prin comentariu la fiecare poză, cine a câştigat obiectul tău iar tu alegi cum să i-l trimiţi câştigătorului (poţi specifica oraşul din care vrei sa fie câştigătorul), negociind termenii cu acesta (eventuale cheltuieli de transport, metoda). În funcţie de disponibilitate şi de cum te lasă inima 🙂

Dacă nu ai nimic de dat dar vrei sa primeşti saaau ai de dat dar vrei să şi primeşti. Pe scurt, vrei să fii participant la Giveaway-ul colectiv:

1. Intri pe http://www.facebook.com/MamicaActiva, în perioada 27 decembrie-1 ianuarie şi îţi alegi un singur obiect pe care îl vrei,

2. Pui un comentariu la poza respectivului obiect

2. Eu voi folosi http://www.tragerilasorti.ro pentru fiecare poză în parte şi pe 2 ianuarie anunţ, sub fiecare poză, câştigatorul respectivului obiect.

Cine poate participa la tombola random? Oricine! Nu trebuie să aibă posibilităţi financiare reduse sau vreo problemă.

Puteţi chiar să o priviţi şi ca o formă de socializare, pe lângă efectul de a dărui ceva fără a cere ceva în schimb, deoarece nu ştiţi ce prietenie se înfiripă dintr-ul simplu gest. Sau poate nu veţi mai întâlni în veci persoana căreia i-aţi dăruit un obiect dar rămâne în aer gustul dulceag al unei fapte bune.

Lăsând poezia la o parte, daţi fuga la dulapuri sau la cutiile prăfuite din debara şi haideţi cu pozele pentru Giveaway! 🙂  

Abonează-te la blog prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Un răspuns la “Giveaway colectiv de sfârşit de an”

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Partajează asta:

Apreciază:

Apreciază Încarc...