EDUcare – educație pentru succes (tombolă cu invitații la eveniment)

educatie pentru succes

Dacă e să pornim de la rata de 40-45% a analfabetismului funcțional în România și să analizăm nivelul scăzut al abilităților practice și al inteligenței emoționale ale tinerilor, ne dăm seama că mai avem mult de dezvoltat. Când vorbim despre o Educație pentru succes, ne gândim la viitorii adulți nu doar din perspectiva carierei sau a banilor din cont.

Ne uităm la copiii noștri ca la niște viitori game-changers, persoane care să aibă o gândire critică suficient de evoluată încât să poată crea schimbare în bine. Oameni care să se poată adapta și descurca pe plan profesional chiar dacă job-ul lor dispare sau business-ul lor eșuează. Care să se poată replia și au capacitatea de a (se) reconstrui, neuitând de bun simț și empatie.

Poate sunt un pic idealistă când scriu rândurile de mai sus dar cei 8 speakeri de la "EDUcare - Educație pentru succes", mă inspiră și îmi dau sentimentul unui prezent mai bun.

EDUCare, un eveniment marca Mozaic Media, aduce în discuție la această ediție motivația pentru învățare, empatia și toreranța, investițiile inteligente în amintiri, dragostea pentru natură, incestul emoțional din relația părinte-copil, dar și greaua moștenire din sistemul educațional românesc, într-o serie de prezentări susținute de vorbitorii invitați la eveniment:

  • Gáspár György: Eliminarea incestului emoțional din relația părinte-copil
  • Corina Popa : „Decât" o întrebare: la ce ne ajută lingvistica?
  • Theodor Paleologu: Caracterul cui îl lăsăm?
  • Oana Moraru: Cum ne motivăm, să învățăm
  • Gelu Duminica: Dacă îmi spui „țigan", nu pe mine mă jignești
  • Claudia Oprescu: Investiții în amintiri, nu în lucruri
  • Adina Horga: Dragostea pentru natură se sădește în copilărie
  • Ciprian Mihali: Școala românească: umbra trecutului și proiecții de viitor

Moderatorul conferinței EDUCare - Educație pentru succes este Alex Zamfir, blogger și fondatorul The Funny Brand.

Evenimentul va avea loc pe 20 mai 2023, la Biavati Events.

educatie pentru succes
EDUcare - Educație pentru succes

Biletul pentru înscrierea la eveniment  poate fi achiziționat de pe entertix.ro. 30% din încasările pentru bilete se redirecționează către Asociația MAGIC, organizație non-guvernamentală care ajută copiii cu afecțiuni grave și familiile acestora.

EDUCare – Educație pentru succes este organizat de Mozaic Media si Asociația Educație pentru succes, în parteneriat cu Pagina de psihologie si Casa Paleologu și este susținut de Eon, BCR, Synevo, Honda Romania, DelGaz Grid, GLS, Voxa, BIC si Green Village Resort.

Cum poți câștiga una dintre cele 2 invitații la eveniment

Te invit să lași un comentariu la acest articol până vineri, 14.04 ora 20:00, cu numele tău complet, pentru a participa la tombola pentru cele 2 invitații care îți permit să intri gratuit la conferința "EDUcare - Educație pentru succes."

În urma tragerii la sorți, dacă ești câștigătorul/câștigătoarea uneia dintre invitații, voi anunța aici (în comentariu) și voi transmite numele tău complet organizatorilor.

Mult succes!

Abonează-te la blog prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

8 răspunsuri la “EDUcare – educație pentru succes (tombolă cu invitații la eveniment)”

Daniela Alexandru

De când sunt mamă, momentul meu de relaxare e ocupat de tot ce tine de educatia copiilor. Pasiunea pentru psihologia copilului am descoperit-o cu mult înainte de a fi mamă și mi-a dat curajul să incerc să fiu o mamă mai bună, și mai bună…

Boicu Mihaela

Boicu Mihaela

ioniche daniela iuliana

ioniche daniela iuliana

Nico Danciu

Tare mult mi-as dori sa castig o invitatie la acest eveniment! Sunt sigura ca cine va ajunge acolo va pleca cu informatii valoroase!
Nicoleta Danciu 🙂

Mihalache Adriana Liliana

.

Raluca Sofia Stoica

Raluca Sofia Stoica

Oana Constantinescu

Mulțumesc participanților. Câștigătorii sunt: Raluca Softia Stoica și Daniela Alexandru. Felicitări! Voi transmite adresele voastre de mail către organizatorii conferinței.
Extragerea este publică aici: https://www.tragerilasorti.ro/extrageri/14579-tombola-educare-educatie-pentru-succes

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Partajează asta:

Apreciază:

Apreciază Încarc...