Consiliere profesională pentru mame work-at-home. Concurs: o invitaţie la eveniment

Încep cu un disclaimer care nu are neapărat legătură cu postarea dar simt nevoia să-l pun. Am reflectat în ultima vreme dacă să mai continuu cu blog-ul, am o perioadă cu gânduri şi sentimente amestecate. Da, scriu rar dar ştiţi de ce? Pentru că nu vreau să aduc în discuţie decât lucruri care pe mine mă încântă, tulbură, preocupă. Blog-ul meu a fost şi rămâne, la bază, pasiunea de a le arăta celor din jur că merită să se gândească de 2 ori înainte de a lua o decizie, să cerceteze cât mai multe surse sigure dar şi să acţioneze pentru a-şi îndeplini visele. Am început cu interviuri cu mame şi, pe drum, m-am abătut oarecum de la subiectul iniţial pentru că am găsit curajul de a aduce în faţă şi propriile-mi păreri. Dar ştiţi vorba aia, "pââânăă la moarte" voi fi om de HR. Aşa că m-am gândit (după ce am primit şi ceva feedback pe tema asta) şi voi spice-up-ui blog-ul meu cu aspecte din viaţa profesională. Până atunci, vă invit la un eveniment tare interesant.

Cum ziceam, am pornit acum 2 ani şi jumătate prin a aduce în faţă exemple de mame care au reuşit să dea un sens vieţii lor profesionale, să creeze un melanj plăcut (nu uşor, atenţie!) între pasiunile lor şi viaţa de acasă. Despre activitatea Work-at-Home-Moms Romania am mai amintit şi o voi mai face cu fiecare prilej care se va ivi pentru că apreciez enorm avântul şi profesionalismul lor. Sunt două calităţi complexe care împreună duc, de cele mai multe ori, la împliniri. Echipa lor creşte ca Făt-Frumos şi proiectele la fel. Acum organizează nişte şedinţe de consiliere vocaţională şi orientare în carieră numai bune pentru mamele ambiţioase care vor să se reorienteze către a lucra de acasă. Vă încurajez să vă înscrieţi pentru că a discuta cu un specialist în domeniu e o experienţă foarte utilă, poate chiar revelatoare.

Dacă vreţi o invitaţie gratuită la întâlnirea de sâmbătă, 16 mai, vă rog să-mi spuneţi, repede-repejor (până joi, 14.05, ora 21:00), prin comment la această postare, că participaţi la concurs. Peste 48 de ore voi anunţa câştigătoarea, aleasă prin tragere la sorţi. Succes!

WAHM

 

 

Câştigătoarea este: Anca Lazăr. Felicitări!

Untitled

 

Abonează-te la blog prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

5 răspunsuri la “Consiliere profesională pentru mame work-at-home. Concurs: o invitaţie la eveniment”

Stii cum e melanjul ala intra pasiune (profesie) si viata de casa? Crima! Atat am de zis. Si merg mai departe. Succes cu spice-up-ul! Poate strecori si ceva PR – as fi fanul tau nr 1! Sau deja sunt?… Any way, nu ma pune pe lista de tras la sorti, ca nu pot sa fac un melanj intre dorinta mea de a iesi singura din acasa si dorinta casei de a nu ma lasa…

Castigatoarea este Anca Lazar. Felicitari! (in articol, print screen cu extragerea)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Partajează asta:

Apreciază:

Apreciază Încarc...