Centru de călărie pentru copii și adulți, în București

Atitudine demnă indiferent de context, blândețe și inteligență, forță și gingășie. Pe toate le poți învăța, privind un cal, comunicând nonverbal cu el. Da, caii sunt animale puternice care te doboară dacă nimerești în raza copitelor lor. Dar la fel de tare te pot învălui într-o îmbrățișare caldă și iubitoare. Azi am vizitat Centrul de călărie pentru copii și adulți Aladin, din București (zona Crângași). Am ramas impresionată de simbioza dintre animale și om, o femeie pasionată de ele.

Ardeleanca și caii

Oana este o ardeleancă veritabilă care s-a mutat acum câteva luni în București. În Alba tot cu asta se ocupa, cursuri de călărie. Așa că s-a gândit să reediteze pasiunea ei și în Capitală.

E genul de om pe care îl asculți cu ochii mari și inima deschisă. Vorbăreață, volubilă și nonconformistă, îți captează atenția imediat. Am participat la o lecție de călărie care era în derulare când am ajuns noi. Am privit cu nesaț îndrumările ferme, dar joviale, pe care le dădea. Se observă imediat cât de mult iubește ceea ce face, inclusiv din comportamentul blând al cailor. Animalele o adoră iar ea răspândește energie pozitivă în jurul ei.

E curajoasă, nebunatică dar și foarte pricepută într-ale călăriei. Mi-a povestit cum i s-a propus un contract în care era stipulat că trebuie să îi învețe pe 7 actori să călărească, în termen de 3 zile. A fost singura din țară care a acceptat provocarea. Și a reușit! Scena de film a fost trasă la timp, datorită ei.

Ce puteți face la Centrul de călărie Aladin

De la cursuri de echitație până la plimbări lungi în natură, pe cai. Serviciile sunt pentru toate vârstele:

  • vaulting de la vârsta de 2 ani (gimnastică ecvestră)
  • lecții de călărie pentru copii și adulți
  • scurte plimbări cu poneii
  • plimbări în natură pe cai (pornind din zona Lacul Morii, spre comuna Roșu)

Pentru tarife și detalii, vorbiți cu Oana.

În poză apare și dogul german al Oanei, un câine mare, simpatic și bălos 🙂

Lidia s-a simțit extraordinar, deși îi era teamă de cai înainte. E mare iubitoare de animale dar caii o intimidau, din cauza înălțimii lor. Urmărind lecția care se desfășura sub privirile noastre, s-a hotărât să încerce și ea. Așa că astăzi călărit un cal, pentru prima oară în viața ei.

Abonează-te la blog prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

2 Răspunsuri la “Centru de călărie pentru copii și adulți, în București”

IGNAT Daniela

Buna ziua,
m-ar interesa pentru fetita, 10 ani, care sunt costurile, pe sedinta sau abonament? si cel mai important, daca putem merge si duminica, numai duminica o mai avem libera.

Mămica Activă

Din câte știu, se poate și duminica dar mai bine întrebați direct acolo, pentru detalii.

Lasă un răspuns

Adresa Dvs. de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu*

Partajează asta:

Apreciază:

Apreciere Încarc...
%d blogeri au apreciat: