Am găsit cel mai confortabil sutien

cel mai confortabil sutien Escapade Cotonella

Da, îmi mai spun părerea și despre aspecte utile femeilor. Ce mi-o fi venit, vă întrebați, să scriu așa brusc, despre articole de lenjerie intimă. Păi o să vă explic. Acum ceva vreme am publicat pe profilul meu de Facebook o remarcă privind lejeritatea cu care unele femei merg fără sutien în public. În cazul domnișoarei/doamnei respective, se vedea destul de frapant. Nu era nici urât, nici frumos, ci pur și simplu foarte vizibil. Unele persoane mi-au răspuns atunci că "dacă așa se simțea bine, de ce nu?" Nu intrăm în polemici acum. Știți că nu sunt genul pudic dar sunt mereu adepta bunului gust și a măsurii în toate. Mai erau niște mărturisiri legate de cât de mult își doresc să scape de sutien când ajung acasă. Pentru că nu se simt complet libere când îl poartă.

Ei, iată că de vreun an încoace (o avea legătură cu work from home sau nu, nu știu), efectiv îmi e foarte greu să mai port sutiene. Cele cu sârme, balene sau cum s-or numi, sunt aproape excluse. Mă jenează destul de tare, am fost și la ecografie, am făcut și analize endocrinologice. În afara unui chist mic în urmărire de muultă vreme (care nu e pe laterală), altceva nu a mai apărut. Dar a rămas întrebarea:

Și, totuși, eu ce port?

Eu nu ies afară fără "coperți", cum le zice soțul meu 😀

În plus, cu sânii nu e de joacă. Dacă nu sunt purtate corect sutienele, pot lăsa chiar leziuni cu risc de a se transforma în diverse afecțiuni periculoase.

Așa că am început să caut variante mai confortabile dar care să și susțină, cât de cât. După vârsta de 30 și ceva de ani și peste 2 ani de alăptat, vă imaginați că nici sânii nu mai sunt ce au fost :))

Am bătut magazinele în lung și-n lat. Dificil cu măsura mea, fără armătură și cu cât mai puține cusături. Am comandat online câteva variante aproape satisfăcătoare. Mi-am luat inclusiv bustieră de sport pe post de sutien dar mă încorseta prea tare. Tot nu eram mulțumită.

Într-un final, am descoperit-o pe Ioana, care a avut răbdarea și amabilitatea să vină cu mai multe modele de sutiene la mine acasă, să le probez. Este mamă a trei copii și, în timpul care îi rămâne se ocupă de vânzarea produselor Escapade, în sistem network marketing. Cumva, prin felul ei relaxat dar profesionist, a reușit să-mi demoleze neîncrederea mea față de MLM-uri și am zis "hai să-ncerc". Oricum, nu auzisem de ei până de curând.

Ioana Constantin - fotografiată de Andreea Radics

În colecția Escapade, am găsit cel mai confortabil sutien. Mi se potrivește forma și mă simt comod în el. Îl port în fiecare zi în care ies din casă. Brand-ul pentru lenjerie este Cotonella, produsele vin din Italia și sunt din bumbac organic certificat și dantelă reciclată. Țesăturile sunt moi, non-alergenice, confortabile.

În plus, și-a ales și Lidia o pereche de dresuri pentru copii, pe care le-a îndrăgit imediat. Ceea ce e uimitor, având în vedere că ea nu suportă cusăturile de la ciorapi.

Pe pagina Ioanei și pe grupul dedicat, o să găsiți diverse informații despre brand-urile de lenjerie, cosmetice, soluții de curățenie etc. din colecția Escapade. Vă recomand să luați legătura cu ea și să îi cereți sfatul sau să încercați niște produse, zic eu că o să vă placă. Și apoi spuneți-mi și mie cum vi s-a părut, m-aș bucura să știu ce v-a atras atenția.

Foto antet - Bohemian Photo by Iuliana Olteanu

Abonează-te la blog prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Partajează asta:

Apreciază:

Apreciază Încarc...