GIVEAWAY colectiv, cu parfum de toamnă

adoredvintagegiveaway1

Poate apropierea zilei mele de naştere mă face mai darnică sau ploaia care ne inundă minţile cu idei care mai de care mai năstruşnice. Sau poate chiar toamna asta în care, mai mult ca niciodată, am simţit o înflăcărare în aer. Un reviriment care de obicei apare doar primăvara, odată cu natura care se trezeşte la viaţă. Sau poate dintr-un motiv mult mai prozaic, pur şi simplu nu mai am loc în casă de anumite chestii :))

Cert e că mi-a venit ideea unui Giveaway colectiv. Colectiv deoarece cuvintele de ordine sunt TOATĂ LUMEA. Asta ca răspuns la întrebarea Cine poate participa?

Regulile sunt simple:

1. Te uiţi prin casă şi vezi că ai ceva de dat (un singur obiect) care e în stare foarte bună (genul de obiect pe care i l-ai da unei prietene pe care o apreciezi foarte tare) şi care cu siguranţă nu-ţi mai e util (să nu te răzgândeşti apoi :D).

2. Verifici ca obiectul pe care vrei să-l dai să aibă oarece legătură cu toamna (hai şi iarnă chiar) şi să fie destinat unei femei sau unui copil (ex îmbrăcăminte de sezon, accesorii, decoraţiuni, jucării etc etc). De exemplu, eu am de dat o super pereche de cizmuliţe îmblănite nr 21, care Lidiei i-au rămas mici.

3. Îmi trimiţi o poză cu obiectul până duminică, 6 octombrie, ataşând-o la un mesaj privat către pagina mea http://www.facebook.com/MamicaActiva. Eu le postez pe toate deodata pe pagina de Facebook duminică seara sau luni dimineaţa.

4. Pe 13 octombrie te voi anunţa cine a câştigat obiectul tău iar tu alegi cum să i-l trimiţi câştigătorului (poţi specifica oraşul din care vrei sa fie câştigătorul), negociind termenii cu acesta (eventuale cheltuieli de transport, metoda). În funcţie de disponibilitate şi de cum te lasă inima 🙂

Dacă nu ai nimic de dat dar vrei sa primeşti saaau ai de dat dar vrei să şi primeşti. Pe scurt, vrei să fii concurent la Giveaway-ul colectiv:

1. Intri pe http://www.facebook.com/MamicaActiva, în perioada 7 – 12 octombrie şi îţi alegi un singur obiect pe care îl vrei,

2. Pui un comentariu la poza respectivului obiect

2. Eu voi folosi www.tragerilasorti.ro pentru fiecare poză în parte şi pe 13 octombrie anunţ, sub fiecare poză, câştigatorul respectivului obiect.

Cine poate participa la tombola random? Oricine! Nu trebuie să aibă posibilităţi financiare reduse sau vreo problemă.

Puteţi chiar să o priviţi şi ca o formă de socializare, pe lângă efectul de a dărui ceva fără a cere ceva în schimb, deoarece nu ştiţi ce prietenie se înfiripă dintr-ul simplu gest. Sau poate nu veţi mai întâlni în veci persoana căreia i-aţi dăruit un obiect dar rămâne în aer gustul dulceag al unei fapte bune.

Lăsând poezia la o parte, daţi fuga la dulapuri sau la cutiile prăfuite din debara şi haideţi cu pozele pentru Giveaway! 🙂

Abonează-te la blog prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

4 Răspunsuri la “GIVEAWAY colectiv, cu parfum de toamnă”

Ce idee frumoasa! Sa inteleg ca si ziua ta e curand, ca si a mea? 🙂

A mea e mai curand, pe 9. Traiasca Balantele 🙂

Salut! Vroiai sa dai de mine, sunt Sophie de la articoul ala cu verisoara 😉
Aici gasesti adresa mea de Email: http://sophieprinlume.wordpress.com/asta-ce-mai-e/

Lasă un răspuns

Adresa Dvs. de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu*

Partajează asta:

Apreciază:

Apreciere Încarc...
%d blogeri au apreciat: